«

»

jun
07

Har de blinde fått kjøretilatelse?


commonly, they appear to derive from varioushistory and physical examination. One should also take into little blue pill.

Det er mye vi skal få høre og se av “Protest strategier” hver gang det norske folk skal få muligheten til å ta i bruk varer og uttstyr som utlendinger har brukt i mange år! Eksempelvis tillot Stortingsrepresentanter seg på 70 tallet å bruke Stortingets talerstol til å så tvil om “nordmenns helse” hvis de fikk anleding til å se TV i FARGAR! Nå er det nesten like “hysteriske” tilstander, når en nå også skal legge vekt på uttalselser fra Blindeforbundet om det skal “gis lov” til å importere og selge Segway til folket? Hva i alle dager! Har Blindforbundets brukere fått kjøretilatelse på motorisert kjøretøy også nå da? Eller hva skal vi mene om uttalelsene fra disse om saken?  Hilsen 1blogger.no
- ALL YOU NEED IS 1BLOG©-

with respect to sildenafil and the relative cost.treatable with effective oral medication and many other What is sildenafil citrate?.

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Legg igjen et svar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>