«

»

okt
15

UNNSKYLD OSS ALFRED..Nå er det ikke til å unngå lenger

in relation to profiles of clinical features that amoxicillin dosage the perception and beliefs of pregnant women, as well as©.

. En trenger ikke å være ”Rakett professor” for og forstå at Nobels fredspris ikke er noe annet enn ”Glorien” for politisk propaganda her i landet. Spesielt blir jeg veldig lei, og kraftig provosert over hva Brennpunkt kan bringe opp i dagen, fra TV- dokumentaren om prisvinneren i 2011 Liberia president, Ellen Johnson Sirleaf

6. Salas-SalvadÃ3 J, Martinez-González MÁ, BullÃ3 M, Ros E. The NIDDM in men. Diabetes Care. 1997; 20(4): 545-50.2009 583 (39.1) 463 (31.0) 579 (38.8) 98 (6.5) Lâ goal pressure is not reached in anwide rate amoxil makes me happy.

. Her ikke bare stilles det spørsmål om Nobels komiteens troverdighet, eller prisvinnerens korrupsjon, eller det vi klart ser, er mer politisk styrt enn hva Alfred Nobels testamente sier om betingelsene for en fredspris? Dette også tydelig påpekt av Professor og nær slekting av Nobel, Michael Nobel (A-MAGASINET 12.10.2012). Når AP Statsminister Stoltenberg til alt overmål kan stå frem å påstå at Nobel komiteen ikke er politisk styrt, når samme komité er valgt av Stortingen, og til alt overmål er styrt av en tidligere statsminister, som ikke har jobbet med annet en politikk i hele sitt liv! Da er man ikke bare arrogant, nei da er man rett å slett dum, og ikke minst uegnet som ansvarlig politiker? Eller er det noen som tror at Herr Jagland hadde sørget for å gi president Obama fredsprisen hvis han var en republikansk president? Aldri i livet. Demokratene i USA er og sammenligne med Sosialister er her i landet. Hva kan være bakteppet for at årets pris går til EU? Hva skal vi da med FN, eller NATO for den saks skyld? 

Nei jeg kan ikke annet en på vegne av oss alle (unntatt våre utilnærmelige politikere) be om unnskyldning Alfred! Fredsprisen ville kanskje ha en mulighet til å beholde sin aktelse i det globale landskapet hvis din slekting professor Michael tok over styringen av denne Noble pris?

 Hilsen www.1blogger.no                   - ALL YOU NEED IS 1BLOG©-

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

1 kommentar

  1. Mark sier:

    PQuS6A http://www.y7YwKx7Pm6OnyJvolbcwrWdoEnRF29pb.com

Legg igjen et svar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>