Månedlig arkiv: mars 2012

mar
15

DEN ”FORDUFTEDE” UTØYFERGA?

Nå har jeg lenge undret meg over at politiet ikke etterlyste, eller søkte å finne Utøyferga da alarmen om terror angrepet gikk? Hvorfor var ikke denne tilgjengelig på sin faste plass på fastlandet?

mar
10

TRENGER VI ”KOMUNISTISK” TANKEGODS I NORGE?

Etter nå, å ha vert tilskuer til SV´s arrogante lefling med grove lovbrudd, som kan side stilles med grov økonomisk kriminalitet, der de at på til velger den skyldig til leder av partiet, samtidig som dette partiet også er medlemmer av en sittende regjering.

mar
04

PER DU ”LYVER”…..

I vår mest berømte historie om Per Gynt, beskrives denne Per som en eventyrer, og litt av en ”skrønemaker” Moren hans sa ofte i fortvilelse PER DU LYVER! Beklageligvis ser vi nå oftere og oftere, at våre ”utilnærmelige” folkevalgte har lagt seg til den samme uvanen som Per benyttet seg ofte av, når han ikke strakk til i sitt ”eget ego bilde”. For Per er ikke dette så ille, fordi han befinner seg i en eventyrfortelling. Vi ”vanlig dødelige” derimot bør vel snart våkne opp, og gi disse ”utilnærmelig” på Stortinget en skikkelig vekker igjennom stemmeseddelen ved neste Stortingsvalg.