Månedlig arkiv: juli 2011

jul
28

ER NORGE HELE VERDEN ALENE?

Kjære media Norge, vær så snill og demp ned denne massive fokuseringen på tragedien i Oslo på fredag i forrige uke. Nå har dere holdt på med 100 % dekning av denne hendelsen i snart en hel uke, som om Norge er alen i denne verden? Det virker plutselig som om det ikke er av noen interesse om angrep og uro i Kosovo, stor togulykke i Kina, eller nye kamphandlinger i Afghanistan? I hovedavisene er det intet annet enn store overskrifter med ”kopi” på denne tragediehistorien her i Oslo hver eneste dag.

jul
21

En smart partisekretær, eller?..

Raymond Johansen ble jeg kjent med tidlig på 90 tallet, da han satt som representant for SV i Oslo bystyre, og til tross for SV tilhørighet var han faktisk en av de få fra denne kanten jeg følte forsto problemstillingene, og utfordringene vi slet med, vi som representerte et sammensatt næringsliv igjennom et næringsråd i de enkelte bydeler på østkanten i Oslo på denne tiden.

jul
04

FIFA- LIKESTILLING OG NORSK MEDIA?

Nå har jeg sett nok av kvinnefotball, også spesielt fra store mesterskap som VM. Benket meg foran TVn` i går og hadde positive forventninger til kampen mellom Brasil – Norge. Men forventningene endte mer opp som oppgitthet i det som etter hvert fortonte seg mer som en ren komedie for hele sporten!