Månedlig arkiv: februar 2010

feb
27

Dåremikklenes yppersteprester..

At Trond Giske har fokus på å bli en bedre politiker for landets næringsliv, er veldig positivt og det skal vi ta på alvor, i all fall gjorde jeg det inntil jeg leser nyheten om Giskes siste ”stunt” i så måte!

feb
25

JENTUTTEN ER GULL VERDT !

Ikke bare går disse damene våre godt på ski! Taktiskt løpsopplegg klarer de også å gjennomføre!

feb
23

AV MED BUKSA OG DU SER FORSKJELLEN!..

Roar Flåten og LO er i gang med lønnsoppgjøret igjen. Igjen står han frem og skal ”liksom” sloss for noe han ikke tror på selv engang? Jeg har tidligere bedt LO om å se seg selv i speilet, for så, å se godt etter om ”Spirene fra den Røde Plass” fortsatt er å se i bakgrunnen?

feb
22

ENERGI IDIOTENE!..

Dette landet renner over av energi kilder, og mange av disse utnyttes da også. Et eksempel er AUKRA i Møre og Romsdal. Her har Staten bygget to såkalte mobile kraftverk, som har kostet mer en 2 milliarder av kroner som ikke en gang er tenkt tatt i bruk?

feb
21

Hodet må være viktigere en ”hatten” det bærer..

Det er, og blir forstemmende og oppleve hvor trangsynte, og korttenkte budskap disse ”scenens aktører” får seg til å forfekte etter alt oppstyret denne Mohammed fra Larvik har klart å stelle i stand.

feb
19

DE ”LURESTE APENE” FÅR DE STØRSTE BANANENE…

Kjære Jens Stoltenberg, jeg skulle gjerne sett at du hadde litt mer ”handlefrihet” i din utøvelse av Statsminister taburetten du besitter. Grunnen til det er at jeg har en ”intuitiv” følelse av at du er en dyktig statsmann, med bred og viktig erfaring innen politikken.

feb
18

STENG ASYLSLUSENE!

Naiviteten til venstre siden i Norsk politikk ser ikke ut til å ha noen ende? Ansvar for feilslått innvandringspolitikk er det umulig og få noe som helst innrømmelse for. AP og SV må nå gravlegge Gro´s slagord.. Det er typisk Norsk og være GOD!..

feb
18

SKØYTEFORBUNDETS POENGSUM = 0,00..

Landslagstrener Jarle Pedersen slakter Bøkkos 1000 meter! Jeg ville heller vurdert og bedt om umiddelbar ”oppsigelse slakt” av hele ledelsen i skøyteforbundet? De har hovedansvaret for at Håvard ikke får løpene til å sitte slik de skal. Det er utilbørlig, og helt uakseptabelt at en ”vitsegrovis” fra Mueller skulle utløse beslutning om umiddelbar oppsigelse av treneren så tett opp til et mesterskap som OL.

feb
16

”MILJØ- SILDA” HAR INNTATT MØREKYSTEN..

Kaj-Fisk 06

Jeg som de fleste andre av mine landsmenn, har et ønske om at vi skal kunne ha det rent og pent rundt oss, og at de fleste av oss bidrar til at vi opprettholder et godt miljø rundt oss. Det vil i praksis bety at en slik generell holdning også fører til reduserte klimautslipp. Eller gjør det egentlig det?

feb
15

PARKERINGSREGJERING..

Huff da, nå blir jeg veldig lei meg, provosert, skuffet og oppgitt over at vi i 2010 skal oppleve, nærmest å leve under et tilnærmet ”totalitær styre” i dette landet. Jeg har store problemer med, å forstå at en tilsynelatende oppegående politiker som vår Statsminister ikke selv ser, og forstår at denne ”evige jakten” etter nye inntekter igjennom avgifter og skatter, mer og mer fremstår som nok et ledd i målet om ”Totalitær styre”?

Eldre innlegg «