Månedlig arkiv: januar 2010

jan
29

MONEY TALK..MAKTPAMPENE BESTEMMER!

3282_2007-1609

Et hvert Selskap/firma, Organisasjon, Politisk, og eller idealistisk interesser, trenger en sterk leder med gode medarbeidere og ikke minst, et STYRE som skal påse at ledelsen, og dens ledere følger Selskapet/Organisasjonens forretningsmessige vedtekter og etiske regler. Når det gjelder Den Internasjonale Olympiske Komité, så ha vi vel sett alt for mange eksempler på at slike internasjonale ”styringsregler” gjelder bare på papiret?

jan
28

KREKAR SETTER DAGSORDEN MED POLITIKERNE PÅ SIDELINJEN.

Mulla Krekar. Navnet får det Kurdiske miljøet i Oslo til å riste på hodet, som vi alle rister på hodet til folk vi anser som ”tullinger”.

jan
26

EN STJERNE HAR SLUKNET..

Kaj

Sommeren 1977, kjørte jeg i min gamle Triumph Spitfire cabriolet, over Sunnmørsalpene i et fantastisk fint sommer vær, med cabbén nede, spenning i kroppen av forventninger om et nytt liv i ”Tigerstaden” Oslo og ny jobb. Dag Frøland,

jan
25

KREKAR = Politisk handlingslammelse..

Dette begynner mer og mer og ligne en Politisk parodi på ”handlingslammelse” uten sidestykke i norsk asyl politikk. For det hele startet vel med at Herr, Krekar søkte Norsk Asyl i sin tid?

jan
23

BORTE BRA MEN HJEMME BEST..

”KongoBongo” gutta Moland og French ser ut til, å ha trukket den rette ”bingolappen” hos UD? Men til hvilken pris, nei se det, det er det ingen som vil si noe om? Nei det er vist ikke så nøye, det er jo skattebetalerne i Norge som betaler

jan
21

Ikke forvent at du skal ha en jobb, gjør deg fortjent til det !

Kanskje det hadde vært en ide å se på kost/nytte effekten av denne avtalen? NEI ! For all del ikke med dagen regjering. LO sitter kampklar dersom noe ”kødder”. Nok om det….

Når den nye IA avtalen nå skal forhandles er et sentralt punkt, ikke overraskende at arbeidsgiver skal ansvarliggjøres for å få ned sykefraværet. Selvsagt er det arbeidsgiver som må legge til rette for et bra arbeidsmiljø. Men når det er sagt er ikke arbeid i dag som det var på 50 tallet der mangel på arbeidsutstyr etc.. direkte kunne relateres til sykefravær og derfor ansvarliggjøre arbeidsgiver. Dagens sykefravær virker mye mer kompleks og kulturelt betinget.

jan
19

Integriteten til skøyteforbundet

Hvor vidt Mueller burde fått sparket eller ikke er pr i dag historie, men like fullt er Mueller fortsatt i media og ”kriger” med skøyteforbundet. Man kan stille spørsmål ved hvorfor Skøyeforbundet, etter å a gitt en person sparken fortsatt skal ha et samarbeid med denne personen? Klarer ikke de å se at dette vil skape mye støy og at ”Mueller saken” ikke vil bli glemt før han er vekk fra kulissene. Jada Bøkko truet men dette må skøyteforbundet ha forstått før de valgte å sparke Mueller.

Det er komisk at Mueller skal sitte på tribunen og dra i trådene, selvsagt opportunistisk i forhold til han og Bøkko. Det er opplagt at Mueller er bitter og vil gjøre mye for å skade eksisterende trenere og skøyteforbundet som han samarbeider med. Hvor er logikken? Det er vel sånn at når man er den eneste (Bøkko) som kan prestere så får man det som man vil.

Integriteten til skøyteforbundet og co er på bunn så da kan det vel bare gå oppover (ha ha), og der er jo mange mange andre med ”enormt” potensial en Bøkko å ”satse på”, spesielt på kvinnesiden (kremt!), var det ikke derfor Mueller fikk sparken. For å skjerme de andre mot denne rappkjefta fyren, eller?

jan
18

VI ”RATTER” PÅ LIV & DØD!

bil

Nå er jeg innehaver av et førerkort som er 40 ÅR gammelt (2 år motorsykkel 125m3) + 38 år med førerkort i klasse A BE C1E. Det betyr at jeg kan føre tung motorsykkel, personbil, samt lastebil opptil 7.500 kg + henger. Ikke det at jeg har kjørt så mye ”tung” bil med henger, men har som salgsagent,

jan
13

Næringsdepartement X Business = 0 Verdi?

Vi er nå i starten på år 2010, og næringsministeren vår ser ut til å få full ”utelling” i sin flørting med Fredriksen og Røkke. Fredriksen skal visst flagge noen få av sine skip inn i under Norsk Flagg. Dette høres veldig bra ut, bortsett fra at det som står med veldig liten skrift, er at dette ikke gir noen form for inntekter til fellesskapet?

jan
12

GUTTEKLUBBEN GREI

Når det gjelder tidligere direktør Reidar Nordby jr. fremstår han som en mann vi ikke har bruk for verken i det private eller statlige næringsliv. Opplagt en mann som skyr ingen midler for egen gevinst. Eksemplene som gartnere til 320 000 kr, søksmålet mot Norsk Tipping (tapte arbeidsinntekter) og eksklusive julebord for å nevne noen.

Eldre innlegg «