Månedlig arkiv: desember 2009

des
31

OH! I AM IN THE NEWS?

Nei men Einar Lunde da? Du er vel klar over at du er ansatt i en Statsinstitusjon som kaller seg NRK og har nå hvert nyhetsstyrt av ”Sosialistene” i mer eller mindre i 70 år!

des
30

EN AKADEMIKERS HVERDAG!

I mine yngre dager hadde jeg respekt for disse med ”utdannelse”, de som i dag mer eller mindre tiltales som akademikere. Du verden hvor ”store og svære” disse har utviklet sitt eget selvbilde til å bli?

des
29

Den ”Hellige lønn”..

Hagen, du har vår sympati, og 100 % støtte i ditt forslag om premiering av folk som vil jobbe! LO er en av partene i arbeidslivet, og er en viktig part i sammen med NHO når vilkårene for ansatte skal meisles ut

des
28

ROMJUL OG BLÅMANDAG!

Oi.. Da var det visst mandag igjen, og barnålene har så smått begynt å drysse fra juletreet. Nyhetene møter oss med den ene fete overskriften etter den andre, og får det til å virke som om dette blir blåmandag av verste sort?

des
26

Til bekymring for fattig og rik..

Moland og French kler seg ut som julenisser, og ser ikke ut til å bekymre seg nevneverdig for dødsdommen som henge over hodet på dem? Kattepolitikeren ser derimot ut til å få kjeft fra en partifelle som ser ut til å ha fått en ”sprøyte” med Gangsyn serumet jeg har etterlyst tidligere.

des
25

Her noen ord med på veien inn i år 2010..

Det er vel ingen av oss som har denne, berømte ”krystallkula”, som kan fortelle om fremtiden, om karriere, kjærlighet og berømmelse. Ei heller hadde vel disse kjendiser denne?

des
24

MED DIKTET ”KVELDSBØN” ØNSKER VI GOD JUL

Dagen i dag skal vi feire Jul i sammen med familie og venner. Jobb og andre hverdagslige gjøremål får en pause på julekvelden. Takknemmelige tanker sender vi også til disse som er på vakt og passer på oss til alle døgnets tider, også på en kveld som juleaften.

des
22

FLY KVINNE.. FLY!

Som en godt voksen mann nå i år 2009, blir jeg rett og slett forbannet på disse Gubbe ”Pampene” i Den internasjonale olympiske komité (IOK) , som har fått med seg dommere i den Canadiske høyesterett til å avvise hoppdamene og delta under OL i Vancouver.

des
22

SYKEFRAVÆR HVA ER DET ?

syk

Norge har Europas høyeste sykefravær og samtidig høyeste levestandard. Her er et knippe alternativer til hvorfor.

des
21

GANGSYN, ET FREMMEDORD FOR POLITIKERE?

GANGSYN, ET FREMMEDORD FOR POLITIKERE? Huff da, De lærer vist aldri disse politikerne våre? Normalt gangsyn har få, om ingen av dem forstått betydningen av? Noe av det groveste vi har sett, er denne pensjonssaken for en tid tilbake, der både ”landsmoderen” selv, i sammen med flere tidligere, og nokså markante politikere hadde mottatt flere millioner kroner i for mye utbetalt pensjon, samtidig fremstår de med ”toende hender”, og påstår at de trodde det skulle være slik!

Eldre innlegg «