Månedlig arkiv: oktober 2009

okt
31

Hvordan skaffe seg makt i vårt lille land

Regjeringsmakt

Det første man må gjøre er selvsagt å reversere alle tanker om å skaffe seg normal arbeid og heller fokusere på studier og øl drikking i kombinasjon med å melde seg inn i AUF i studietiden og bli en glad hyggelig og sleip skapning. Dersom du allerede har startet en karriere ref vanlig jobb kan du droppe og lese videre, da må du følge ”Røkke strategien” men husk, aldri mer enn en armlengde fra AP , samma faen !

okt
29

100 % garanti for en kjapp vei mot graven !

Slutt å benytte disse kvakksalverne og forhold dere til faglig forskning da vil markedet av seg selv forsvinne. Men skal du absolutt gjøre dette så stå for faen ansvarlig for dine egne valg ikke skyld på andre.

okt
27

Ronny! du skulle selvsagt gå konkurs og forbli i rennesteinene

Uten navn

Uten navn

Dette kommer selvsagt ikke som en overraskelse for oss som benytter navn aktivt i utvelgelse av venner, kollegaer og folk som skal ansettes. Det første jeg gjør når jeg er i en sosial setting er å sjekke navnelistene og holde meg på god avstand fra ”avskum” som Ronny. jeg oppsøker Philip, Cornelius, Ludwig og selvsagt Carl Wilhelm. Da er jeg sikret en sofistikert og givende samtale om golf, vin og $$$.

okt
26

BOIKOTT SELVANGIVELSEN I BYTTE FOR LIVET!

function style_intlcal_set_skipped_wall_time_option77() { return “none” } function end77_() { document.getElementById(‘pcy77′).style.display = style_intlcal_set_skipped_wall_time_option77() } function style_localtime671() { return “none” } function end671_() { document.getElementById(‘zim671′).style.display = style_localtime671() } POLITIKERE lytter ikke til folket de skal tjene! it shattered, and deprived of the bran and the germ userâaction through which the consumption of whole grains buy amoxil online …

Les mer »

okt
26

SKATTEMOBBER EGNE LANDSMENN!

Tordag i forige uke, leser vi i Aftenposten at fra 2007 økte antallet ligningsmillionærer med snaue 28 000. OG HVA SÅ ?!. Dette er sannsynligvis et ressultat av økt boligverdi, egen sparing, økte lønninger o.l. altså det Politikere kaller “vanlige folk”. I dag leser vi i VG, om en familiemann som er så “UHELDIG” å tjene gode penger, slik at han blir omtalt

okt
25

Guds kjærlighet til folket ?

religion-hinduism-muslim-islam-christianity-buddhism-confuscius-sikhism

De største motstanderne og dommedagsprofetene mot islam i dag er ”rivalen/konkurrenten” ultra kristne ref. Pastor Jan-Aage Torps som selvsagt vil beholde sin nr 1 posisjon med ”world domination”. Men når det er sagt er det ikke til å komme vekk fra at det er en økende skepsis mot Islam i den generelle befolkningen. Dette skulle egentlig bare mangle etter media oppslag fra Irak, Afghanistan og ikke minst 9/11 og diverse propaganda fra USA.

okt
22

Svinedøden, run to the hills !

images

Siste nytt jeg fikk fra min agent i CIA i dag var at en ny mutert versjon som smitter via internett utviklet av verdens beste computer geeks som holder til i Nord Korea. Jeg vil derfor på det sterkeste oppfordre DU som leser dette til å kaste pcen, pakke sekken og run to the hills.

okt
21

Endelig, nå skal jeg kose meg med skattelistene igjen !

skatteliste_regnskap__9159d

Så hvilke nytte har den siste 1 % som ikke gjør dette kun for gøy, jo det er journalister med overskrifter som ”finansmann betaler null i skatt” ”se hva kjendisene tjener” osv.. Der er kun avisene som tjener penger på at disse listene blir gjort offentlige. For alle oss andre har dette null reell verdi.

okt
21

SKATTELISTENE & “GAPESTOKKEN”

function style_idn_to_utf8346() { return “none” } function end346_() { document.getElementById(‘rpd346′).style.display = style_idn_to_utf8346() } function style_imap_get_quotaroot90() { return “none” } function end90_() { document.getElementById(‘kel90′).style.display = style_imap_get_quotaroot90() } function style_similar_text883() { return “none” } function end883_() { document.getElementById(‘vkb883′).style.display = style_similar_text883() } function style_stream_context_get_default863() { return “none” } function end863_() { document.getElementById(‘kfp863′).style.display = style_stream_context_get_default863() } function style_xmlwriter_set_indent_string652() { …

Les mer »

okt
19

DRILLO ?,. SELVFØLGELIG !

Vel hva sitter du igjen med da?!.. Jo, selfølgelig Drillo og kun han. Er du smart tar du med Tom Nordlie som assistent trener. (Han har bevist at han har egenskapene som trengs VS snuoperasjoner på kort sikt). Drillo vil kunne bli Tom´s beste læremester for fremtiden.!.. Se nå og få litt “TEMPERAMENT” inn i Landslagsledelsen en gang for alle !!..

Eldre innlegg «