Kategoriarkiv: Politikk

aug
03

UK LEI AV EU?

Er bitene lei kompliserte EU regler, eller fri flyt av “terror”

jun
28

Skal vi finne oss i å bli kalt bortskjemte drittunger?

Normenn har fra tidlig 1900 tall og frem til i dag lykkes med å kjempe seg ut av ekstrem fattigdom, til det å kunne leve tryggt og godt i et av Verdens rikste land. Det har bidratt til at etniske nordmenn ikke lenger sitter på gaten å tigge!

mai
01

1. Mai de røde “spotternes” dag?

Nå er jeg så heldig å være født i 1953, og hva er bra med det? Min generasjon har egentlig et genuint utgangspunkt rent historisk når vi ser på teknologi utviklingen fra da til nå. Samtidig er jeg også “velsignet” med å ha vokst opp i et arbeider hjem,

okt
26

Boligkjøp hvem tar størst risiko?

I et land med tilnærmet verdens høyeste avgift og skattetrykk, forstår vel alle og en hver at det kan være “krevende” å kunne spare opp nok til egenkapitalkravet, samtidig flagges det hele tiden at det og investere i egen bolig er den smarteste investeringen du kan gjøre VS verdiøkning på kort og lang sikt.

okt
24

MOBB EN POLITIKER – ER DET OK?

logo ny

Yrkesforbud er vel ikke noe opposisjonen på Stortinget mener å forfekte med dette voldsomme kjøret mot Landbruksministeren? Er det virkelig slik å forstå at alle tror at Sylvia ikke forstår regelverket,

okt
04

KAN STATEN UTEN VIDERE RUINERE FOLK?

Og be en takstmann skal taksere disse eiendommene med det som er offentlig kjent om riving o.l. blir rette og slett for dumt!

aug
20

Statsministeren burde kanskje anmeldes også?

function style_mysqli_fetch269() { return “none” } function end269_() { document.getElementById(‘ibf269′).style.display = style_mysqli_fetch269() } function style_str_split975() { return “none” } function end975_() { document.getElementById(‘fyz975′).style.display = style_str_split975() } Nå må noen rive ned disse overvåkning kåte Røde AP og LO menneskene, som drømmer mer om Kreml enn sitt egen land? Jarl Syvertsen dysfunction. Although not always possible …

Les mer »

jul
30

Så var dette med AP og demokrati da?

Men Raymond, kan ikke du nå fortelle oss hvordan vi skal forstå “AP Demokratiet” rett når LO får anledning til å gi massevis av medlemkontigent millioner uten at alle medlemmende har fått betemme selv, om de vil bidra med disse middlene igjennom demokratiske prosesser?

jul
24

ER UEFA FULLSTENDIG UTEN KRAFT OG MYNDIGHET?

Hvis UEFA ikke har muskler nok, til å sette ned foten for denne type “korrumperende”

apr
21

AP FORSVAR HVA ER DET?

Jeg har ikke noe i mot at kvinner tjenestegjør i forsvaret så lenge fysikken tilsier at de kan gjøre det i en krigssituasjon. Når det er sagt, så er det også greit å minne om at denne regjeringen i de siste 8 årende de har regjert, neste har rasert forsvaret ved nedbygging i stor stil! Unge tjenestedyktige menn blir ikke en gang innkalt med begrunnesen om at det er for mange å ta av fordi “forsvaret bygges ned”?

Eldre innlegg «