Kategoriarkiv: Sport

jan
05

Norske “Fattigmenn” hopper for livet!

Hva er det med norske hoppere og privatøkonomi? Fandemel som vant kvaliksjekken i forige renn forteller om at den reprensenterer neste “halve årslønna”? Tyskere, Østerikere ol.. har milion inntekter! Er det slik og forstå at norske hoppere må få hjelp fra mamma og papp for å hoppe på landslaget?

jul
24

ER UEFA FULLSTENDIG UTEN KRAFT OG MYNDIGHET?

Hvis UEFA ikke har muskler nok, til å sette ned foten for denne type “korrumperende”

mai
20

FOTBALL BUSINESS ÅRGANG 2012..

Fotball business.. eller Fotball forretning om du vil. Ja for det er vel, et ”sammensurium” av næring & kultur vi snakker om når vi snakker om idrett, og fotball i særdeleshet. Idretten og fotballen i særdeleshet kan ikke sammenlignes rent organisasjon, eller driftsmessig fra tilbake til midten 80 tall og i dag. Da bli det også underlig, og bli tilskuer til

jul
04

FIFA- LIKESTILLING OG NORSK MEDIA?

Nå har jeg sett nok av kvinnefotball, også spesielt fra store mesterskap som VM. Benket meg foran TVn` i går og hadde positive forventninger til kampen mellom Brasil – Norge. Men forventningene endte mer opp som oppgitthet i det som etter hvert fortonte seg mer som en ren komedie for hele sporten!

mar
03

FLY.. ANETTE..FLY..!

GRATULERER SKI NORGE! Håper dette åpner for Jenten. I livet, idrett og samfunnet generelt, er likestillingsdebatten på et nivå hvor kvinner på de fleste områder tilnærmelsesvis er likestilt med menn

feb
25

JENTUTTEN ER GULL VERDT !

Ikke bare går disse damene våre godt på ski! Taktiskt løpsopplegg klarer de også å gjennomføre!

feb
18

SKØYTEFORBUNDETS POENGSUM = 0,00..

Landslagstrener Jarle Pedersen slakter Bøkkos 1000 meter! Jeg ville heller vurdert og bedt om umiddelbar ”oppsigelse slakt” av hele ledelsen i skøyteforbundet? De har hovedansvaret for at Håvard ikke får løpene til å sitte slik de skal. Det er utilbørlig, og helt uakseptabelt at en ”vitsegrovis” fra Mueller skulle utløse beslutning om umiddelbar oppsigelse av treneren så tett opp til et mesterskap som OL.

jan
29

MONEY TALK..MAKTPAMPENE BESTEMMER!

3282_2007-1609

Et hvert Selskap/firma, Organisasjon, Politisk, og eller idealistisk interesser, trenger en sterk leder med gode medarbeidere og ikke minst, et STYRE som skal påse at ledelsen, og dens ledere følger Selskapet/Organisasjonens forretningsmessige vedtekter og etiske regler. Når det gjelder Den Internasjonale Olympiske Komité, så ha vi vel sett alt for mange eksempler på at slike internasjonale ”styringsregler” gjelder bare på papiret?

jan
19

Integriteten til skøyteforbundet

Hvor vidt Mueller burde fått sparket eller ikke er pr i dag historie, men like fullt er Mueller fortsatt i media og ”kriger” med skøyteforbundet. Man kan stille spørsmål ved hvorfor Skøyeforbundet, etter å a gitt en person sparken fortsatt skal ha et samarbeid med denne personen? Klarer ikke de å se at dette vil skape mye støy og at ”Mueller saken” ikke vil bli glemt før han er vekk fra kulissene. Jada Bøkko truet men dette må skøyteforbundet ha forstått før de valgte å sparke Mueller.

Det er komisk at Mueller skal sitte på tribunen og dra i trådene, selvsagt opportunistisk i forhold til han og Bøkko. Det er opplagt at Mueller er bitter og vil gjøre mye for å skade eksisterende trenere og skøyteforbundet som han samarbeider med. Hvor er logikken? Det er vel sånn at når man er den eneste (Bøkko) som kan prestere så får man det som man vil.

Integriteten til skøyteforbundet og co er på bunn så da kan det vel bare gå oppover (ha ha), og der er jo mange mange andre med ”enormt” potensial en Bøkko å ”satse på”, spesielt på kvinnesiden (kremt!), var det ikke derfor Mueller fikk sparken. For å skjerme de andre mot denne rappkjefta fyren, eller?

des
22

FLY KVINNE.. FLY!

Som en godt voksen mann nå i år 2009, blir jeg rett og slett forbannet på disse Gubbe ”Pampene” i Den internasjonale olympiske komité (IOK) , som har fått med seg dommere i den Canadiske høyesterett til å avvise hoppdamene og delta under OL i Vancouver.

Eldre innlegg «