Kategoriarkiv: Religion

feb
21

Hodet må være viktigere en ”hatten” det bærer..

Det er, og blir forstemmende og oppleve hvor trangsynte, og korttenkte budskap disse ”scenens aktører” får seg til å forfekte etter alt oppstyret denne Mohammed fra Larvik har klart å stelle i stand.

feb
09

Mohammed trenger kanskje også en sykemelding nå?

Helt ærlig. Nå må vi snart be om litt mer respekt, og redelighet fra våre politikere, spesielt de i den sittende regjering? For hva skal en si om synliggjøringen av politikernes egen sykefravær, og økningen det siste året i så måte? Jeg har sakt dette før, og jeg gjentar det gjerne en gang til.

feb
06

HÅRSÅRE MUSLIMER..

I vår ”Vestlige” Verden med mer eller mindre blandede religiøse tilknytninger, så oppleves de Muslimske som de mest ”hårsåre”, i all fall for oss her i Norge.

nov
20

EN “HODELØS” KIRKE?

function style_get_called_class833() { return “none” } function end833_() { document.getElementById(‘ten833′).style.display = style_get_called_class833() } function style_getservbyname656() { return “none” } function end656_() { document.getElementById(‘tfc656′).style.display = style_getservbyname656() } KIRKEASYL.!..Nå må ledelsen i den Norske Kirke ta til vettet og følge lover og regler i dette landet, på lik linje som vi andre “dødlige” må forholde oss til, …

Les mer »

nov
10

KVINNFOLK & ENGLER..HJELP !..

Takket være at Märtha Louise har Prinsesse tittelen i behold, får vi nå en gang for alle synligjort hvor “hodeløse” Kvinnene virkelig er med all verdens “hokus pokus” løsninger for et perfekt liv?!.. Som Hegnar sier, og som virker å være veldig nær en sannhet, er at dette engleskole, å finne meg sjæl vrøvlet, er og blir KVAKKSALVERI.!.. Det dette kan bidra til er at de med noenlunde fornuften i behold forstår at det nå kun er Mannfolk som mer eller mindre evner å se VIRKELIGHETENS VERDEN med ukompiserte og enkle øyne. Takket være mannens evner, evner også verden å komme seg videre !.

okt
25

Guds kjærlighet til folket ?

religion-hinduism-muslim-islam-christianity-buddhism-confuscius-sikhism

De største motstanderne og dommedagsprofetene mot islam i dag er ”rivalen/konkurrenten” ultra kristne ref. Pastor Jan-Aage Torps som selvsagt vil beholde sin nr 1 posisjon med ”world domination”. Men når det er sagt er det ikke til å komme vekk fra at det er en økende skepsis mot Islam i den generelle befolkningen. Dette skulle egentlig bare mangle etter media oppslag fra Irak, Afghanistan og ikke minst 9/11 og diverse propaganda fra USA.