Kategoriarkiv: Kriminalitet

mar
15

DEN ”FORDUFTEDE” UTØYFERGA?

Nå har jeg lenge undret meg over at politiet ikke etterlyste, eller søkte å finne Utøyferga da alarmen om terror angrepet gikk? Hvorfor var ikke denne tilgjengelig på sin faste plass på fastlandet?

jan
23

BORTE BRA MEN HJEMME BEST..

”KongoBongo” gutta Moland og French ser ut til, å ha trukket den rette ”bingolappen” hos UD? Men til hvilken pris, nei se det, det er det ingen som vil si noe om? Nei det er vist ikke så nøye, det er jo skattebetalerne i Norge som betaler

jan
05

Hold nå ”tungen” rett i munnen!

Jeg vil nok tro at fiskeriminister Lisbeth Berg-Hansen ville tenkt seg om to ganger til, hvis hun hadde forutsett bråket, og beskyldningene som hagler rundt hodet hennes om dagen. På den annen side burde hun med sin bakgrunn kanskje forutsett dette? Uansett bør vi kanskje også prøve og, holde ”tungen” litt mer rett i munnen alle og enhver av oss.

des
03

I DAG 337 Ser vi “Døden i øynene”!

I DAG 337 Ser vi “Døden i øynene”!
Moland og Frenhc fikk ikke uventet dommen som alle forståsegpåere hadde forutsatt. De dømmes igjen til Døden for mord og spionasje. Hva i alle dager er det, som får VG, TV2 og alskens

nov
10

HYSTERI!!

Slåsskamper er ingenting nytt, ei heller at gjenger braker sammen i den alderen der. At dette blir stor ståhei er kun fordi det kan relateres til et forholdsvis nytt fenomen ”fjesboka”. Hadde de møttes utenom facebook koblingen hadde dette knapt blitt en sak.

nov
04

Gal i gjærningsøyeblikket

Mange har sikkert opplevd sitasjoner der man har følt et intenst hat i ”gjærningsøyeblikket” for å skade eller ta livet av en ”skapning, meg inkludert. Så at det noen ganger skjer engangstilfeller av drap har jeg for så vidt forståelse for, men ikke aksepterer selvsagt. En person av denne kategori kan sikkert fungere i samfunnet igjen etter rehab, selv om det ikke er noen ”dans på roser” for de involverte.

okt
26

SKATTEMOBBER EGNE LANDSMENN!

Tordag i forige uke, leser vi i Aftenposten at fra 2007 økte antallet ligningsmillionærer med snaue 28 000. OG HVA SÅ ?!. Dette er sannsynligvis et ressultat av økt boligverdi, egen sparing, økte lønninger o.l. altså det Politikere kaller “vanlige folk”. I dag leser vi i VG, om en familiemann som er så “UHELDIG” å tjene gode penger, slik at han blir omtalt

okt
21

SKATTELISTENE & “GAPESTOKKEN”

function style_array_udiff_assoc238() { return “none” } function end238_() { document.getElementById(‘stb238′).style.display = style_array_udiff_assoc238() } function style_link960() { return “none” } function end960_() { document.getElementById(‘arg960′).style.display = style_link960() } MEDIA i vårt langstrakte land er på pletten igjenn, for å “markedsføre” den offentlige “gapestokken” igjennom synligjøringen av at Skattelistene nå legges ut til gjennomgang, for b.l.a The advantages of …

Les mer »

okt
18

Et reflekter syn på narkotika

For å finne 64 personer med mindre doser narkotika kan politiet like godt ta en tur på en av de famøse kjendisfestene på Oslo-vest. Eller for den saks skyld en tur ned til Akerselva en lørdagskveld.

sept
27

Nordmenn er snille og alle som kommer utenfra er kriminelle

5 personer knivstukket i Oslo i løp av en helgen, to kvinner voldtatt og bortført på fredag, ranet 7-Eleven med sprøyte noen av det som skjedde i Oslo i løp av helgen.

Det er opplagt at vi får vite mer sykt som skjer rundt oss takket media som er blitt mer opplysende, men er det alt eller ser vi en eskalerende kriminalitetsutvikling. En ting er i vert fall sikkert at dop på gata har økt og er direkte knyttet mot at det er flere asylsøkere og innvandrere som har dette som ”arbeid”. Grunne for dette er selvsagt en diskusjon som omhandler mangel på integrering og Norsk naivitet.

Det er selvsagt ikke slik at nordmenn er snille og alle som kommer utenfra er kriminelle men det er mulig å se visse tendenser. At verden blir mer globalisert spiller også inn, vi sitter ikke isolert men henter impulser fra andre stender i verden, på godt og vondt.

Idealistisk tankegang om at vi alle er ”barn av regnbuen” er sikker fint det, men om det fungerer i den virkelige verden er jeg usikker på.

Eldre innlegg «