Kategoriarkiv: Friluftsliv

jan
10

Til alle jeger

Se på dette!!!! http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_sogn_og_fjordane/1.6929092 Share this:

nov
23

Skøytespiss INN..Skøytespiss UT !..

Hva “faen” holder DE på med disse “Kompetente Kjenndis-dolidissene” ?.. Nå vet ikke Jarle Aambø hva  han hoder på med en gang?.. “Jesus Christ”.. Kvitt oss med disse AMATØRENE !!.. KAH Share this:

nov
08

Stang UT – Stang INN.!.

FFK fikk seg en “nesestyver” de sent kommer til å glemme, samtidig viste De mye av samme holdningene på banen, som flere lederne i Norsk elieserie har vist over lang tid “på kontoret” når det gjelder økonomistyring og respekt for bruk av penger. Eliteserieklubbene i dag, er styrt som en bedrift, der økonomistyringen har hvert preget av mange …

Les mer »

nov
02

HVA ER EN DYKKER?

Ved den tragiske ulykken der en FRIDYKKER omkom fremstår overskriftene i de fleste media som om dette er en DYKKER som har omkommet. Det er en vesentlig forskjell fra en som driver med FRIDYKKING, uten krav til noen form for kurs/opplæring som det derimot er for SPORTSDYKKING med luftflasker på ryggen. Uten at jeg kjenner alle detaljer ved denne ulykken, så blir det ofte tatt lettere på sikkerhetskravene ved fridykking enn ved sportsdykking med luftflasker. Oppfordrer derfor alle som vil drive med fridykking eller sportsdykking om først, å få seg en grunnopplæring med en sertifisert dykkerskole. Husk at kunnskap om sikkerhet gir deg alltid en fantastisk opplevelse!