Kategoriarkiv: Klovner for åpen scene

mar
04

PER DU ”LYVER”…..

I vår mest berømte historie om Per Gynt, beskrives denne Per som en eventyrer, og litt av en ”skrønemaker” Moren hans sa ofte i fortvilelse PER DU LYVER! Beklageligvis ser vi nå oftere og oftere, at våre ”utilnærmelige” folkevalgte har lagt seg til den samme uvanen som Per benyttet seg ofte av, når han ikke strakk til i sitt ”eget ego bilde”. For Per er ikke dette så ille, fordi han befinner seg i en eventyrfortelling. Vi ”vanlig dødelige” derimot bør vel snart våkne opp, og gi disse ”utilnærmelig” på Stortinget en skikkelig vekker igjennom stemmeseddelen ved neste Stortingsvalg.

jun
09

EN RETTSSTAT PÅ KLOVNENS SCENE ?

Nå er det vel 25 år siden Arne Treholdt ble dømt til 20 års fengsel for spionasje. På disse vel 25 årene har Verden gått hurtig fremover, spesielt når det gjelder tilgjengelig verktøy som internett og påfølgende kommunikasjons kanaler som facebook, twitter, yuotube og lignende. Hadde dette verktøyet hvert tilgjengelig for vel 25 år siden, så tror jeg ikke påtalemyndighet og deres aktører hadde kunnet legge lokk på viktig materiale som innsyn i fra dommen så lenge som de har gjort.

jun
01

SOM KLOVNER PÅ EN SCENE.!..

Huff da, Jens.. dette blir for dumt. Skal du først kopiere Frp´s innvandring og asylpolitikks årelange dagsorden, så vær så snill å tenk deg om litt.

feb
13

SOM KLOVNER PÅ EN SCENE!

Så skjer det! Krekar har ikke fått oppmerksomhet på lange tider, og både folk og regjering håper på tilsynelatende ro rundt saken. Men så ”eksploderer” det pluttselig rundt Krekar og hans familie, ved at et ”attentat” iverksettes med påfølgende overskrifter som, DRAPSFORSØK PÅ KREKAR!..

jan
10

SOM KLOVNER PÅ EN SCENE!

Desember var klimamåneden der verden skulle reddes gjennom en storstilt samling i København. Som vi alle vet ble resultatet noe begrenset og verden står fortsatt for fall i følge de mest fanatiske miljøaktivistene. Jens med privatjetten fartet rundt til de ”feteste” festene for å redde miljøet. At han ikke reiste miljøvennlig var selvsagt ikke noe tema da saken var viktigere en enkeltpersonen Jens , ”save the world from CO2” !!

des
16

SOM KLOVNER PÅ EN SCENE!

SOM KLOVNER PÅ EN SCENE! November stod i svineinfluensaens tegn. Tidligere i år fikk vi vite at Norge skulle kjøpe inn to doser vaksine til hver innbygger. Alt skulle gå på skinner og alle skulle være vaksinert i god tid før et større utbrudd.

nov
03

SOM KLOVNER PÅ EN SCENE!

Klovn for åpen scene.

La våre politiske klovner selvsagt fokusere på å drive ut selveste djevelen! Olav Trøim har forelsket seg i en ”norsk budeie” som også har mye media og ”parfymeomtale” i håret! I tillegg til dette er ”jævelen” ansatt av en tidligere ”straffedømt” reder fra Norge som er bosatt utenfor landets grenser. HAN MÅTVANGSFLYTTES TIL NORGE OG BETALE FOR SINE SYNDER! Jesus! Is There Anybody Out There? Please save me form the Clowns?