Kategoriarkiv: Miljø

apr
29

ER KVOTEMILLIARDER POLITISK PROPAGANDA TIL 0,00 NYTTEVERDI?

Norge opplevde også en del kritikk, grunnet vår opplagte dobbeltrolle der vi skal ”kjøpe” oss ut av krisen via CO2 kvoter uten å se i vår egen ”hage”, hmm kan vi gjøres noe her?

jan
08

Kampanje for økt CO2 utslipp nå!

Det er meget kaldt I Norge nå om dagen, de aller fleste opplever på kroppen temperaturer de ikke har kjent på mange år. Et kortsiktig innfall da er jo å tenke at vi går mot kaldere tider og den globale oppvarmingen kan avlyses.

des
19

DET ”ABSTRAKTE” KLIMA.

DET ”ABSTRAKTE” KLIMA. Dette avtaleutkastet fører ingen steder hen, og hvorfor gjør det ikke det? Nettopp fordi Politikerstyrte beslutninger i denne sammenheng enda ikke har ført, eller fører frem til konkrete resultat for et bedre klimaresultat. Eneste løsning i så måte er å satse på at forskning for bedre teknologiske løsninger = svaret for et mer troverdig resultat!

des
17

Den eneste løsningen på klimautfordringer er teknologi

klima

Politikere evner ikke å se ting i større perspektiv en sitt eget departement og maks 2 år frem i tid. Jensemann kanskje du kan fokusere litt på Norge også fremfor å jage rundt i privatjetten etter de feteste festene?

des
15

AP hvor er den langsiktige tankegangen?

Skattelogikken til AP er å benytte en tankegang der avgifter er inntekter som må forsvares med alle midler. Eksempelvis ser ”gubbene” nå at staten har ”tapt” 3.9 mrd på motorvognavgiften. Da blir det jo naturlig å øke avgiftene for å ta inn de tapte, totalt uavhengig av naturlige markedsmekanismer som lavere omsetning av biler som har dirkete sammenheng med de reduserte inntektene. Og for å ”hedge” seg for fremtidige tap slår de like godt til med å legge opp til en avgift basert på bilbruk? uavhengig av om den bruker olje, elektrisitet eller vann. Så da vil vel alle velge biler med elektrisitet ?

des
14

HJELP VANNET STIGER VI ”DRUKNER” I MORGEN!

HJELP VANNET STIGER VI ”DRUKNER” I MORGEN! Vi sikkert ikke alene, som har, og er skeptiske til mange av disse “fanatiske hylekorene” for miljø og såkalte menneske skapt klimakatastrofe? Dommedagsprofeten Al Gore er på banen igjen og har dratt med seg Utenriksministeren vår Jonas Gahr Støre, han må får sole seg litt i glansen han også.

des
08

MILJØFARTSGRENSE Hva er det ?

MILJØFARTSGRENSE Hva er det ? Nå skal det etter alle solemerker være vinter i Norge, og da dukker de opp, disse trafikskiltene – MILJØFARTSGRENSE-. Her ene kvelden, kjørte jeg på mottorveien ( 2 – 3 feldt) ut av Oslo mot Drammen, og etter Bygdøylokket lyser disse “glorie skiltene” 60 KM i TIMEN,

des
03

I DAG 337 Ser vi “Døden i øynene”!

I DAG 337 Ser vi “Døden i øynene”!
Moland og Frenhc fikk ikke uventet dommen som alle forståsegpåere hadde forutsatt. De dømmes igjen til Døden for mord og spionasje. Hva i alle dager er det, som får VG, TV2 og alskens

des
01

I DAG 335 i 2009.

NORSK LØSNING proklamerer vår Statsminister, før klimatoppmøtet i København. Hva er så denne løsningen? Jo da nå skal alle bedriftene som ”forurenser”, og som betaler skatt og avgifter på lik linje med alle andre, bli påtvunget en utslippsrett (kvote) som de må betale for. Dette slik at ikke statsbudsjettet blir beheftet med en slik utgiftspost. …

Les mer »

nov
27

I DAG 331 i 2009

Fortsatt får Statsministeren dominere overskriftene med denne Bio saken. Miljødebatten ser ut til å ha fått ”skylapper” for øynene, der fokus ser ut til kun og gjelde CO2 problematikk? Hva som ellers skjer med matfatet vårt, og grunnlaget for vår egen føde ser ut til og bekymre mindre. Et eksempel her, er Røkkes Krill fiske …

Les mer »

Eldre innlegg «