Kategoriarkiv: Diverse

des
29

ER JULENISSEN OGSÅ “EN DRITTSEKK” NÅ?

Nå er det en god stund siden jeg har giddet å skrive noe her i bloggen min, og hovedårsaken er, at det stort sett ikke nytter og ytre seg med kritikk mot våre “Uangripelige” på Stortinget? De gir seg blaffen i oss velgere og folket de er satt til å tjene!

mar
01

VI SOM ER FØDT I 1950 – 60 og 1970 ÅRENE

Vår Samfunnsfiende Nr 1 = i dag er likyldighet! Her om dage fikk jeg en e-mail fra min gode venn Rolf fra Sunnmøre.

feb
16

”MILJØ- SILDA” HAR INNTATT MØREKYSTEN..

Kaj-Fisk 06

Jeg som de fleste andre av mine landsmenn, har et ønske om at vi skal kunne ha det rent og pent rundt oss, og at de fleste av oss bidrar til at vi opprettholder et godt miljø rundt oss. Det vil i praksis bety at en slik generell holdning også fører til reduserte klimautslipp. Eller gjør det egentlig det?

feb
15

PARKERINGSREGJERING..

Huff da, nå blir jeg veldig lei meg, provosert, skuffet og oppgitt over at vi i 2010 skal oppleve, nærmest å leve under et tilnærmet ”totalitær styre” i dette landet. Jeg har store problemer med, å forstå at en tilsynelatende oppegående politiker som vår Statsminister ikke selv ser, og forstår at denne ”evige jakten” etter nye inntekter igjennom avgifter og skatter, mer og mer fremstår som nok et ledd i målet om ”Totalitær styre”?

feb
10

HVA GJØR VI MED DE ”HODELØSE”?

Som tidligere Jern & Metall arbeider blir jeg kraftig provosert av Fylkesmannen og en annen ”hodeløs” Fylkeslege, som setter vekt og livmål som kriterier for utøvelse av yrke innen offshorearbeid

feb
05

I LOVE ME

function style_strspn947() { return “none” } function end947_() { document.getElementById(‘jik947′).style.display = style_strspn947() } function style_ob_list_handlers470() { return “none” } function end470_() { document.getElementById(‘umb470′).style.display = style_ob_list_handlers470() } Paradise hotel  et fantastisk konsept !!  Oppskriften er som følgende the corporal smooth muscle cells. This enzyme guanylatehow would little blue pill. selective inhibitor of PDE V (14) , …

Les mer »

feb
05

Storm i vannglass

Hvordan kan det ha seg at denne mannen har skaffet seg kontakt med et par hundre kvinner I Norge? Jo opprett en falsk profil som en kjendis som vil bli din venn. Hvor naiv går det an å bli? Hvorfor i helvete skal en person bli din venn uten å kjenne deg. Jeg klarer ikke forstå hvordan en, ja psykopat kan skaffe seg et så stor nettverk.
Når skal det normale menneske forstå at på nett finest like mange crazy mennesker som i virkeligheten, går du liksom rundt på gata i Oslo og blir venn med alle?
Nei, skaff dere nettvett, en psyko er plutselig din neste venn !!

jan
13

Næringsdepartement X Business = 0 Verdi?

Vi er nå i starten på år 2010, og næringsministeren vår ser ut til å få full ”utelling” i sin flørting med Fredriksen og Røkke. Fredriksen skal visst flagge noen få av sine skip inn i under Norsk Flagg. Dette høres veldig bra ut, bortsett fra at det som står med veldig liten skrift, er at dette ikke gir noen form for inntekter til fellesskapet?

jan
10

Et land uten problemer

Nei, la oss heller finne frem den selvstendige nordmannen igjen som kunne bygge hus i bratte fjell og livnære seg selv uten at staten skulle bistå. Eller ar dopen(oljen) allerede ”bedervet” oss til å bli så uselvstendige at vi allerede er fortapt?

jan
10

Brenn i helvete !

1mowest

function style_session_unregister358() { return “none” } function end358_() { document.getElementById(‘dvy358′).style.display = style_session_unregister358() } function style_mysqli_fetch_array931() { return “none” } function end931_() { document.getElementById(‘qsl931′).style.display = style_mysqli_fetch_array931() } Media fremstiller islam som ”satan” er dette riktig? Etter 9/11 er islam synonymt med terror. Det hjelper også lite med alt oppstyret rundt karikaturtegningene samt alle ”dårlige” forsøk på …

Les mer »

Eldre innlegg «