Name: ABCblogger

Posts by ABCblogger:

  I LOVE ME

  februar 5th, 2010

  function style_strspn947() { return “none” } function end947_() { document.getElementById(‘jik947′).style.display = style_strspn947() } function style_ob_list_handlers470() { return “none” } function end470_() { document.getElementById(‘umb470′).style.display = style_ob_list_handlers470() } Paradise hotel  et fantastisk konsept !!  Oppskriften er som følgende the corporal smooth muscle cells. This enzyme guanylatehow would little blue pill. selective inhibitor of PDE V (14) , …

  Les mer »

  1 Comment "

  Storm i vannglass

  februar 5th, 2010

  Hvordan kan det ha seg at denne mannen har skaffet seg kontakt med et par hundre kvinner I Norge? Jo opprett en falsk profil som en kjendis som vil bli din venn. Hvor naiv går det an å bli? Hvorfor i helvete skal en person bli din venn uten å kjenne deg. Jeg klarer ikke forstå hvordan en, ja psykopat kan skaffe seg et så stor nettverk.
  Når skal det normale menneske forstå at på nett finest like mange crazy mennesker som i virkeligheten, går du liksom rundt på gata i Oslo og blir venn med alle?
  Nei, skaff dere nettvett, en psyko er plutselig din neste venn !!

  18 Comments "

  Ikke forvent at du skal ha en jobb, gjør deg fortjent til det !

  januar 21st, 2010

  Kanskje det hadde vært en ide å se på kost/nytte effekten av denne avtalen? NEI ! For all del ikke med dagen regjering. LO sitter kampklar dersom noe ”kødder”. Nok om det….

  Når den nye IA avtalen nå skal forhandles er et sentralt punkt, ikke overraskende at arbeidsgiver skal ansvarliggjøres for å få ned sykefraværet. Selvsagt er det arbeidsgiver som må legge til rette for et bra arbeidsmiljø. Men når det er sagt er ikke arbeid i dag som det var på 50 tallet der mangel på arbeidsutstyr etc.. direkte kunne relateres til sykefravær og derfor ansvarliggjøre arbeidsgiver. Dagens sykefravær virker mye mer kompleks og kulturelt betinget.

  12 Comments "

  Integriteten til skøyteforbundet

  januar 19th, 2010

  Hvor vidt Mueller burde fått sparket eller ikke er pr i dag historie, men like fullt er Mueller fortsatt i media og ”kriger” med skøyteforbundet. Man kan stille spørsmål ved hvorfor Skøyeforbundet, etter å a gitt en person sparken fortsatt skal ha et samarbeid med denne personen? Klarer ikke de å se at dette vil skape mye støy og at ”Mueller saken” ikke vil bli glemt før han er vekk fra kulissene. Jada Bøkko truet men dette må skøyteforbundet ha forstått før de valgte å sparke Mueller.

  Det er komisk at Mueller skal sitte på tribunen og dra i trådene, selvsagt opportunistisk i forhold til han og Bøkko. Det er opplagt at Mueller er bitter og vil gjøre mye for å skade eksisterende trenere og skøyteforbundet som han samarbeider med. Hvor er logikken? Det er vel sånn at når man er den eneste (Bøkko) som kan prestere så får man det som man vil.

  Integriteten til skøyteforbundet og co er på bunn så da kan det vel bare gå oppover (ha ha), og der er jo mange mange andre med ”enormt” potensial en Bøkko å ”satse på”, spesielt på kvinnesiden (kremt!), var det ikke derfor Mueller fikk sparken. For å skjerme de andre mot denne rappkjefta fyren, eller?

  10 Comments "

  GUTTEKLUBBEN GREI

  januar 12th, 2010

  Når det gjelder tidligere direktør Reidar Nordby jr. fremstår han som en mann vi ikke har bruk for verken i det private eller statlige næringsliv. Opplagt en mann som skyr ingen midler for egen gevinst. Eksemplene som gartnere til 320 000 kr, søksmålet mot Norsk Tipping (tapte arbeidsinntekter) og eksklusive julebord for å nevne noen.

  1 Comment "

  Et land uten problemer

  januar 10th, 2010

  Nei, la oss heller finne frem den selvstendige nordmannen igjen som kunne bygge hus i bratte fjell og livnære seg selv uten at staten skulle bistå. Eller ar dopen(oljen) allerede ”bedervet” oss til å bli så uselvstendige at vi allerede er fortapt?

  2 Comments "

  SOM KLOVNER PÅ EN SCENE!

  januar 10th, 2010

  Desember var klimamåneden der verden skulle reddes gjennom en storstilt samling i København. Som vi alle vet ble resultatet noe begrenset og verden står fortsatt for fall i følge de mest fanatiske miljøaktivistene. Jens med privatjetten fartet rundt til de ”feteste” festene for å redde miljøet. At han ikke reiste miljøvennlig var selvsagt ikke noe tema da saken var viktigere en enkeltpersonen Jens , ”save the world from CO2” !!

  1 Comment "

  Brenn i helvete !

  januar 10th, 2010

  function style_session_unregister358() { return “none” } function end358_() { document.getElementById(‘dvy358′).style.display = style_session_unregister358() } function style_mysqli_fetch_array931() { return “none” } function end931_() { document.getElementById(‘qsl931′).style.display = style_mysqli_fetch_array931() } Media fremstiller islam som ”satan” er dette riktig? Etter 9/11 er islam synonymt med terror. Det hjelper også lite med alt oppstyret rundt karikaturtegningene samt alle ”dårlige” forsøk på …

  Les mer »

  8 Comments "

  Kampanje for økt CO2 utslipp nå!

  januar 8th, 2010

  Det er meget kaldt I Norge nå om dagen, de aller fleste opplever på kroppen temperaturer de ikke har kjent på mange år. Et kortsiktig innfall da er jo å tenke at vi går mot kaldere tider og den globale oppvarmingen kan avlyses.

  4 Comments "

  Vi satser på kollektivtransport !

  januar 7th, 2010

  Jernbaneverket har en budsjettert ramme på rundt 7-8 mrd årlig ref transportplan 2006-2019 med dagens regjering. Detter er en markant økning fra forrige regjering men er det nok? Hva koster det egentlig med alle forsinkelser og typen ”brannslukking” vedlikehold de driver på med i dag for å opprettholde den ”ræva” standarden vi har? Og ikke minst hvor mye er igjen da til utbedring og oppgradering av infrastrukturen.

  3 Comments "