Name: Kaj, aka "kaj1blog"

Bio: Selvstendig næringsdrivende igjennom B2B management Kompetanseprofil: Konsulentbistand VS Styre & Ledelse for SMB Bedrifter.

Posts by kaj1blog:

  UK LEI AV EU?

  august 3rd, 2014

  Er bitene lei kompliserte EU regler, eller fri flyt av “terror”

  No Comments "

  Skal vi finne oss i å bli kalt bortskjemte drittunger?

  juni 28th, 2014

  Normenn har fra tidlig 1900 tall og frem til i dag lykkes med å kjempe seg ut av ekstrem fattigdom, til det å kunne leve tryggt og godt i et av Verdens rikste land. Det har bidratt til at etniske nordmenn ikke lenger sitter på gaten å tigge!

  2 Comments "

  Har de blinde fått kjøretilatelse?

  juni 7th, 2014

  Det er mye vi skal få høre og se av “Protest strategier” hver gang det norske folk skal få muligheten til å ta i bruk varer og uttstyr som utlendinger har brukt i mange år! Eksempelvis tillot Stortingsrepresentanter seg på 70 tallet å bruke Stortingets talerstol til å så tvil om “nordmenns helse” hvis de fikk anleding til å se TV i FARGAR! Nå er det nesten like “hysteriske” …

  No Comments "

  1. Mai de røde “spotternes” dag?

  mai 1st, 2014

  Nå er jeg så heldig å være født i 1953, og hva er bra med det? Min generasjon har egentlig et genuint utgangspunkt rent historisk når vi ser på teknologi utviklingen fra da til nå. Samtidig er jeg også “velsignet” med å ha vokst opp i et arbeider hjem,

  No Comments "

  Norske “Fattigmenn” hopper for livet!

  januar 5th, 2014

  Hva er det med norske hoppere og privatøkonomi? Fandemel som vant kvaliksjekken i forige renn forteller om at den reprensenterer neste “halve årslønna”? Tyskere, Østerikere ol.. har milion inntekter! Er det slik og forstå at norske hoppere må få hjelp fra mamma og papp for å hoppe på landslaget?

  No Comments "

  Boblende boligpolitikk, eller?

  desember 1st, 2013

  Boligbobler er et markedsfenomen som stort sett bare oppstår i de største byene, og i særdeleshet i Oslo. At også dette markedet har sine ”resesjons” perioder har sin naturlige forklaring i et til tider opphetet marked som igjen korrigerer seg selv som VG eksempel her viser; Et annet og mer alvorlig problem, eller samfunnsmessige utfordringer er, at vi i dagens ”press” marked opplever at 40 åringer i fast arbeid må ha forelder hjelp for og kunne kommes seg inn i boligmarkedet

  No Comments "

  TRENGER VI IKKE LENGER MEDISIN NÅR VI BLIR SYKE?

  november 14th, 2013

  Nå er det en kjensgjerning at du kan kjøre bil uten bensin eller diesel, men at du selv kan besteme at du er syk uten legebesøk ved lengre sykefravær blir helt uforståelig? Mest opprørende er det å lese om at forslaget vurderes seriøst av en lege med viktige samfunn verv. Tenke seg til at folk skal kunne sykmelde seg selv i inn til et helt år (12 mnd),

  No Comments "

  HOLD TUNGA RETT I MUNNEN!

  november 12th, 2013

  Når 20 cm for langt tilbygg kan ende med grunnet en kanskje noe ”arrogant” holdning fra utbygger, som igjen provoserer motpart til å bli ”Verdens størst kverulant”. Ja da er det viktig å holde tunge rette i munnen!

  No Comments "

  POLITIKERE SKJERP DERE!

  oktober 26th, 2013

  Det må være mulig å ha kritiske tanker om organisering og tilrettelegging til god nok organisering og intregrering av flyktninger uten nødvendigvis på stemplet som rasist? Venstre siden i norsk politikk har i årevis ført en hodeløs og uansvarlig politikk på området. Det ser vi resultatet av hver dag!

  No Comments "

  Boligkjøp hvem tar størst risiko?

  oktober 26th, 2013

  I et land med tilnærmet verdens høyeste avgift og skattetrykk, forstår vel alle og en hver at det kan være “krevende” å kunne spare opp nok til egenkapitalkravet, samtidig flagges det hele tiden at det og investere i egen bolig er den smarteste investeringen du kan gjøre VS verdiøkning på kort og lang sikt.

  No Comments "